Byggår: 1993
Område: Hedvigslund
Antal lägenheter: 179
Våningar: 4
Uppvärmning: Fjärrvärme, ingår i månadsavgiften.
Ventilation: Via fläkten. (Den får inte bytas ut)
Fönster: 2-glas
El: Finns både jordade- och ojordade uttag i lägenheterna.

TV & Internet
Internet: Föreningen har anslutit sig till ett gruppavtal med Bredbandbolaget fr. 250 kr/mån för 250 Mbit + 15 kanaler. Avgiften läggs på hyran.
Önskar man ett större kanalutbud än vad som ingår så får man själv beställa och bekosta det.

Faciliteter
Tvättstuga: En tvättstuga finns i varje port. Dessa är nyligen renoverade och består av 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkskåp.
Tvättmaskinerna är självdoserande och man får därför inte använda sig utav sitt egna tvättmedel.

Du bokar med din röda tag via inloggningstavlan som finns I trapphuset.
Om du inte inte påbörjat ditt tvättpass inom en time kan tiden tas I anspråk av annan.
I nuläget kan vi boka en tid i taget och max två tillfällen per vecka.

Grovtvättstuga: Finns en på Lillvägen 24. Bokas via informationstavlan som finns på Lillvägen 24. Här kan du tex. tvätta mattor och stora täcken.

Grovsoprum: Det finns ett grovsoprum där du kan slänga batterier, elektronik osv. Grejerna ska få plats i sopkärlen så du kan därför inte ställa dit tex.en spis.
Detta utrymme hålls öppet varje torsdag mellan kl. 19.00-19.30. (Undantag kan förekomma pga. heldagar, semestrar mm)

Gemensamma utrymmen:  Cykelförråd på gårdarna, ett barnvagnsrum finns nästan på varje våningsplan.
Förråd: Dessvärre finns det inte föråd till alla då lägenheterna har byggts med ett sk. förrådsrum men som oftast används som ett litet extrarum.
Därav har vi ett kösystem för förråden. Om du precis köpt en lägenhet i vår förening, kontakta oss för att ställa dig i kö.

Gård & Området
Innergård: Uteplats med gemensam grill samt trådgårdsmöbler.
Cykelställ för cyklar.
Papperskorg med askkopp för cigaretter.
Parkering: Boendeparkeringar samt ett flertal gästparkeringar med betalautomat.
Grönområde: Hedvigslundsparken, Nackareservatet....
Närliggande badplatser: Stensöbadet, Älta friluftsbad, Strålsjöbadet, Flatenbadet, Skrubbabadet, Hellasgården