Kära medlemmar och boende! 

I varje trapp finns nu upprättade barnvagnsrum. Det har visat sig att många vuxen- och ungdomscyklar är placerade därinne. Detta är INTE okej! 

I barnvagnsrummen ska barnvagnar och enstaka BARNcyklar placeras. Och vad är då en barncykel, ja det är ju godtyckligt. Kan vi säga upp till och med 20 tum? Hjälps åt här så att inte vi ungdomar och vuxna annekterar de utrymmen som är tilltänkta barntillbehör. 

Vi har nyligen gjort en rensning i cykelrummen och det är inte okej att "paxa" eller ha en "egen" parkering för sin cykel i ett cykelrum. Då får vi börja ta ut avgifter för hyra om folk ska ha samma plats till sin cykel. 

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen genom Fia

Om du har behov av att utöka antalet uttag för bredband i din lägenhet finns nu möjlighet. 

För ett uttag är det en kostnad på 1700kr men om man önskar fler blir det billigare och billigare för varje uttag. Tanken är att många beställer kan vi ytterligare få ner priset förhoppningsvis. 

 

En icke-bindande intresseanmälan mailas till  och man har juni och juli på sig att göra detta. 1/8 är satt som sista datum för intresseanmälan. 

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen genom Fia

Brf Snöstjärnan

 

Hej medlemmar och boende i Snöstjärnan!

 

På grund av systemåterställning så kommer den nya portkoden att gälla redan fr o m idag 29/4. Vi ber om ursäkt om detta drabbat någon väldigt negativt! 

 

Du hittar din nya portkod på tvättbokningstavlan när du loggat in med din bricka. 

 

 

Väl mött //Styrelsen

Hej på er alla!

Från 5/5 2020 byts portkoderna i samtliga trappuppgångar. Notera i god tid din nya portkod på tvättbokningstavlan under "info". Taggarna fungerar som vanligt och du kommer in med tagg och ditt Snöstjärnan-lägenhetsnummer baklänges kvälls och nattetid. 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Hej på er alla och jag hoppas innerligt att alla mår bra!

I Coronatider har Dirigo satt upp lappar på portarna om hur de arbetar under krisen. Till er som inte bor i trapphusen och inte vanligtvis går dit vill jag säga - gå till porten och läs dokumentet! Är det någon som behöver hjälp med vardagen såsom inköp eller apoteksärenden, sätt upp en lapp i porten! Kan ni hjälpa en granne, sätt upp en lapp i porten! Meddela att ni behöver hjälp och att ni kan hjälpa! Det är i tider som dessa som vi måste stötta varandra, lyssna på bekräftade källor och visa tillit och hopp. Sverige är ett underbart land att leva i och nu är ett perfekt tillfälle att visa att det är underbart på grund av människorna som lever här. Så en stor kram till oss alla från mig. 

 

För övrigt publiceras kommande halvtimme en dold nyhet för er som kan logga in. För er som ännu inte skapat ett konto följ länken snostjarnan.se/skapakonto

Har ni ingen email adress är det absolut dags att skaffa det. Vi hänvisar till alla de gratiskonton som erbjuds av bland annat google (www.gmail.com). Det tar ett par minuter att skapa en adress och det kostar ingenting. 

Med vänlig hälsning, Styrelsen genom Fia