Hyra av förråd och parkeringsplats hanteras av föreningens partner Simpleko. Som boende i föreningen, ansöker man om förråd/parkering via Simplekos Kundportal

I kundportalen ser ni också era avgiftsavier gällande bostad och befintliga förråds- och parkeringshyror. Logga in i kundportalen med mobilt bankID och fyll i er epostadress. Det är genom mail som Simpleko kommunicerar med oss/er. Det som är värt att känna till är att vi som bor i föreningen redan finns i kundportalen men vi behöver registrera vår epostadress för att Simpleko ska ha ett smidigt sätt och kontakta oss på gällande våra förråd, parkeringar, andrahandsuthyrningar och bostadsavgifter. 

Generell information gällande gemensamma förrådsutrymmen;

Barnvagnsrum på entréplan i de flesta portar
Här parkeras barnvagnar i första hand. I andra hand barncyklar (max 24") och barnsparkcyklar, och i tredje hand utomhusleksaker såsom pulka, snowracer, platta för åkning i snö. Skulle trapphusets boende önska styra upp sitt barnvagnsrum på något sätt är ett bra tips att kalla till "trappmöte" och hjälpas åt att göra iordning barnvagnsrummet och komma överens om vad (inom föreningens regler) som ska stå var. 

Cykelrum i servicehusen
Här parkeras vuxencyklar (26" och uppåt) fastlåsta i cykelställ. Inga cykelvrak ska förekomma här mer än under en kort tidsperiod i väntan på reparation. Om din cykel har punktering på båda däcken och har stått oanvänd de senaste åren kanske det är dags att fräscha upp den eller skänka/sälja cykeln. Vi har otroligt många cyklar i cykelrummen och en bråkdel används. 

Cykelställ utanför portarna
Här parkeras cyklar som används ofta och där ägaren behöver nära tillgång. Det är inte en avställningsplats för cyklar man inte vill ha längre eftersom omhändertagande av en sådan cykel utan annonsering och förvaring i tre månader, är stöld. Ta inte upp plats i cykelstället om din cykel används mer sällan än veckovis. 

 

Slutligen; ingenting får förvaras utanför din ytterdörr i trapphusen. Räddningstjänsten får absolut inte bli uppehållen vid en akut situation av barnvagnar, vuxencyklar eller annat! 

Cykelrensningar genomförs regelbundet i föreningen.